Home    Parteneri    Produse    Glossary    Diseminare    Completare    Contact    Forum

Institutul de formare profesională En.A.I.P din Friuli Venezia Giulia, Italia

En.A.I.P este o asociaţie regională cu organizare juridică autonomă, coordonată de Oficiul Naţional pentru formare profesională. Institutul de formare profesională En.A.I.P din Friuli Venezia Giulia are un birou regional şi patru Centre educaţionale în regiune (Udine, Trieste, Gorizia, Pordenone).
En.A.I.P. F.V.G. are ca scop promovarea morală, civilă şi culturală a muncitorilor în general, dar şi a persoanelor marginalizate sau dezavantajate în sistemul de educare continuă. Asociaţia se ocupă cu cercetarea, planificarea şi managementul serviciilor educaţionale, oferă consultanţă persoanelor fizice, companiilor, autorităţilor locale, organizaţiilor din diferite domenii, pentru a favoriza perfecţionarea profesională, pentru a studia politicile pe piaţa muncii şi pentru a dezvolta economia locală.
Sistemul de management al calităţii al En.A.I.P. F.V.G. este în concordanţă cu UNI EN ISO 9001:2000 în ceea ce priveşte activităţile de planificare şi furnizare a educaţiei şi pentru serviciile de plasare a forţei de muncă.
Asociaţia este lider al consorţiului care asigură servicii educaţionale, atât la nivelul dezvoltării de competenţe, cât şi la nivelul analizării şi realizării de modele pentru dezvoltarea competenţelor în Regiunea Friuli Venezia Giulia.